Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Sisters Voice Music

Csütörtök | Július 20. | 16:30
Víz színpad

A Sisters Voice női zenész közösség koncertjei közt sosincs két egyforma, mindig más. Saját szerzeményű dalaik a handpan, a jazz, a blues, az ambient és a népdal világát vegyítik a HUG fesztiválon ezúttal duó, trió és nagybandás (11 fős!) formációkban. A női rezgések adta “vibe és stenk” abszolúte garantált.

A  Sisters Voice alapbanda zenészei: Telma Lincoln (ének; Anima Sounds System, G Ras & Planeteerz ), Báthory Boglárka (saxofon, ének; 30 fok árnyékban, Magácska),  Mosonstori Kata (ének, gitár; Pablo and the Escobars), Bagóczky Lívia (ének; Balkán Fanatik), Gátfalvi Rebecca (hegedű, billentyű, dobgép, vocal; Arulei), Ferencz Mari (billentyű, ének; Pablo and the Escobars, Bud Spencer és Terrence Hill emlékzenekar), Bukky (ének; Zagar), Ruzics Csilla (gitár; Macskakő, Télucca, Rumpedli), Marlia Coeur (handpan, ének, gitár; Marlia Project), Ditrói Bernadett (handpan) és vendégzenész: Tóth Eszter (ének; Napfonat, Lanou).

Bio:

A Sisters Voice Music egy női zenész közösség, műhely és koncertsorozat. Egy alulról szerveződő kezdeményezés:  alap bandás open jam-mel, közösségépítő impro zenei játékokkal és lakáskoncert programokkal. Eseményeik kutya-, gyerek-, anya- és vega/vegán barátok. 

A Sisters Voice 2022. januárban indult a Manyi közösségi házban, majd átköltözött az Ellátó bárba. A kilenc fős alap bandának és a hozzájuk csatlakozó 60 női zenészeknek 40 eseményük volt eddig: saját koncertek és jam session-ök, de szerepeltek kiállításokon, bécsi női open-jam-en, a HUG handpan és az Organix fesztiválokon is. Alapító-főszervező: Tóth Szilvia (HUG Fesztivál társ-szervező), társ-alapítók: Telma Lincoln és Báthory Bogi.

https://www.instagram.com/sistersvoicemusic/

https://www.facebook.com/sistersvoicemusic/