Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Teázzunk együtt!

Bokor Krisztián
Péntek | Július 21. | 11:45
Jurta 1.

Arra hívlak, hogy a zen szemléletével, a kezdőelméjével, találkozz újra a teáva: aki számára a folyamatosan változó jelenpillanata mindig új, és előzetes feltételezésektől mentes. Ha akár csakegyetlen teaszertartás erejéig is ezzel a nyitott szellemmel lépsz atradicionális kínai vagy japán tea útjára, akkor egy egészen új, alapjaibanfelfedezhető világban találod magad.

Engem hét éve támogat ez a csodaszer, és azótaszolgálok csatornaként számára, hogy egy modern, kortárs megközelítésbőlismerje meg őt az új civilizációt építők közössége. Ha kíváncsi vagy, hogy mitüzen számodra ez a csodaszer, akkor szeretettel várlak egy tradicionálisalapokon nyugvó, de a jelenre épülő teaszertartáson!

Együtt egy növényi intelligenciával, amelybölcsességével vezet, erejével irányt mutat, és csíjével óriási flessekbe rak,ha engeded.

Engedd. Jó lesz. Teázzunk együtt!

  

Bokor Krisztián

6 éve teázom szertartásosan prémium minőségűkínai és japán teákkal, 4 éve tartok teaceremóniákat az ország különböző pontjain.Ehhez egyrészt autentikus eszközök állnak rendelkezésre, másrészt pedig afolyamatosjelen végtelen figyelme, amikor a teakészítés folyamata egy aktív meditációvá válik amozdulatokon, a jelenléten keresztül. A szertartásokkal az a célom, hogy mások életébe is egyensúlytés támogatást hozzon ez a varázslatos gyógynövény.

www.bokorkrisztian.com