Benny Bettane

handpan muzsika

Vasárnap, Augusztus 16.
Víz színpad

Benny Bettane egy ausztrál handpan játékos, zeneszerző, multiinstrumentalista. Benny egy milánói székhelyű nemzetközi művész és tanár, aki az elmúlt öt évben Európa-szerte, Oroszországban, Ázsiában, Afrikában és Észak-Amerikában lépett fel és tanított.

Benny a handpannel való componálás és előadás úttörője, aki egy  egyedülállóan hatékony módszert fejlesztett ki a handpan-játék tanításához, amely nagy sikert aratott. Hangszerének kreatív határait a legkülömbözőbb műfalyú zenészekkel való fúziós együttműködés révén tárja fel,  mint a világzene, a jazz, a funk, az elektronikus zene és a rap.

Benny a handpan spirituális, gyógyító oldalának számos aspektusával is foglalkozik, és számos kollaborációban és foglalkozáson vett részt különféle jógiikal és spirituális oktatókkal a világ minden tájáról, nevezetesen az ő tusztelebeli gurujájával, Sri Ravi Shankarral és a híres Bhakti jóga oktatóval Saul David Raye-vel. Együttműködései  világszerte hírnevet szereztek neki gyógyító erejű Handpan-zenészként.

Egyéb programok

→Vissza a Programra