CHRISTIAN AMÍN VÁRKONYI

handpan muzsika

Szombat, Augusztus 15.
http://radioamin.com/
VÍz szÍnpad

Christian Amin Várkonyi osztrák zenész, handpanjátékos, zeneszerző, ütős, vokalista és hanggyógyító, 1985-ben született magyar gyökerekkel Bécsben.

Christian Amin a zenével körbevéve nőtt fel és korán megtanultafro-kubai zenét lejátszani az édesapjától, André Várkonyitól, aki mestere voltaz ütőshangszereknek. Ma már sokféle hangszeren játszik, zenét komponál ésénekel, amelyet a világ gazdag kultúráiba tett nagy utazásai ihlettek. Amín egygroove-os és dallamos stílusban ötvözi a Handpan hangját énekkel és saját dalaival,amelyek az egyszerű népi dallamokra emlékeztetnek.

Amin megalapította a Music for the Sun Egyesületet, melynektagjai a zenét a kommunikáció eszközeként használják, hogy elsőként magunkban kapcsolatbaléphessünk belső tájainkkal és érzéseinkkel, majd belfedezzük az érzések mélyzenei kifejeződését, valamint az idő és a tér tudatosságát az egymással való tiszteletteljeskapcsolódásban. Akár közönségként, akár résztvevőként a workshopon, ezek az elveketvalóban mélyen érzékelhetőek.

Egyéb programok

→Vissza a Programra