Julia Chants

Gyógyító mantrák és örömzene

Szombat, Augusztus 15.
https://www.juliachants.com/
Víz színpad

Julia Chants zenekar üde színfoltja a hazai spirituális zenei világnak, egyedi, különleges hangzásvilággal. A tagok mind elkötelezett gyakorlói valamely meditációs,- jóga,- önismereti technikának, és közös bennük a mantrák és a zene odaadó szeretete, így az általuk közösen teremtett térben könnyedén kapcsolódhatunk belső világunkkal.

Ugyan a zenekar frissen alakult, de tagjai már régóta a mantra zene világában tevékenykednek; Juli rendszeresen tart kirtanokat világszerte (például Amszterdam, India, Tel Aviv, Róma). Ákos az Earth Jam Music egyik alapítója, aki rendszeresen zenélt a Kirtan Bandben, valamint kirtan jameken. Gyuri jelenleg a Lanou és a Karuna Mantra Experimentben muzsikál, korábban pedig a Matana zenekarban vett részt. Dávid a könnyűzene világában ismert zenekarokban játszott, most a Lanou zenekarban zenél sokunk örömére. Bence a zene terápiás hullámain keresztül érkezett a mantrákhoz, és az elmúlt időszakban egyre több formációban mutatta meg tehetségét mind zeneileg, mind a koncertek megszervezésben.
A Julia Chants így színes, izgalmas egyéniségekből összeállt banda, ahol harmonikusan egyesül a tradicionális kírtan a nyugati zenei világgal.

https://www.facebook.com/juliachantsband

Egyéb programok

→Vissza a Programra