JegyekInfóHUG 2021HUG 2020HUG 2019GalériaJáték
ENG
Samsara Boulevard

Samsara Boulevard

mantra band

Szombat, 2021. augusztus 14.
Föld szÍnpad

"A Samsara Boulevard zenéje négy olyan ember, négy olyan tapasztalt muzsikus világának találkozása, akik a város forgatagában a zene, az emberi hangok és a mantraéneklés hagyományain keresztül keresikaz istenivel való kapcsolódást közel 40 hangszer megszólaltatásával!
Teszik ezt oly módon, hogy közben nem félnek megélni, megmutatni és megosztani az úton járó vágyait, botlásait, humorát, vagy akár legérzelmesebb pillanatait a legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig!"

A Samsara Boulevard közel 2 órás koncertjein számos, rendkívül ritkán hallható ősi énektechnika és mantra csendül fel a világ legkülönbözőbb kultúráiból.

Egyedül álló módon közel 40 különleges hangszert szólaltatnak meg a koncertek során, melyek kiművelésében a tagok nagyrészt világjárásuk során mélyedtek el.

A zenekar tagjai klasszikus és jazz-zenei végzettségeik mellett hang- és gongterapeuták és több, mint 20 éve tanulmányozzák a különböző népzenék ritmusainak és dallamainak jótékony hatását az emberi lélekre.

Énekhangjaik és hangszereik erejét egyesítve pedig semmihez sem hasonlítható nyugalomhoz, gyógyító mélységekhez segítik a hallgatóságot. Koncertjeiken a lassú, érzelmes, meditatív dalaik mellett egyaránt nagy sikert aratnak a dinamikusabb, táncosabb dalaik is!

https://www.samsaraboulevard.com/

Egyéb programok

HUN