A Dzsungel, mint tanító

Interaktív kapcsolódás a Dzsungel Szelleméhez

Szombat, Augusztus 15 16:45
Ölelő-fa

Szeretettel hívunk Titeket egy belső utazásra, ahol lehetőségünk nyílik kapcsolódni a Dzsungel energiájához. Lehunyt szemmel utazunk majd, először repülőn Limába, ahol Inka Kóla kortyolgatásával kötjük be magunkat a helyszellemhez, míg a következő járatunkra várunk. Majd, amikor leszálltunk Iquitosban fogunk egy motorcart, hogy elrobogjunk vele Nanay kikötőjébe, ahol a nyárson sütött pálmazsizsik lárvák, minket (és a legyeket is) csalogató édes dinnye szeletek között vezet utunk a hajónkhoz, amivel (ha szerencsénk és benzin is van) másfél óra alatt az Amazonas folyón eljutunk Santa María kikötőjébe. A hajóút során a hullámoknak, a motor bőgésének és a 90 százalékos páratartalomnak köszönhetően kellemesen transzba ringatva leshetjük, hogy a folyóban élő édesvizi rózsaszín delfinek vajon kiváncsiak-e ránk. Santa Maríáról már csak másfél órányi séta a dzsungelben és meg is érkezünk Földanyánk ölébe, a párás, meleg, harsányzölden és kukksötéten játszó Dzsungel világába, ahol új dimenziók nyílhatnak meg előttünk minden egyes szívdobbanáskor…

Kérjük, hogy a programra hozzatok Magatokkal:
- poharat
- pokrócót / jóga matracot
- hangszert és bátorságot
- nyitottságot és kíváncsiságot
Az interaktív kapcsolódás során különböző játékos módszerekkel fogjuk bővíteni és elmélyíteni ismereteinket és tapasztalatainkat az Önmagunkról, Egymásról és a minket körülvevő Világról.
Témák, amik valószínűleg felmerülnek majd (mi általában csak kereteket tervezünk, hogy maradjon lehetőség az együtt áramlásra, arra, amit majd az adott Tér és Idő és mi résztvevők együtt hozunk LÉTre):
- élet a dzsungelben ( Valóban „lágy” a természet öle? Ha nincs tükör, honnan tudom, milyen vagyok ÉN? Mit taníthatnak nekünk a szúnyogok?)

- sámáni szemléletmód, medicinák (Csodaszer márpedig Peruban sincs, hiába írjak azt az interneten. :D A belső munka kikerülhetetlen.)

- saját tapasztalataink (Az egész tulajdonképpen erről szól, hiszen mindannyian csak MAGunkból tudunk kiindulni…)

- fenntarthatóság (Miért nincs nálunk három tonna eladó Palo Santo és miért ne legyen Nálad se)

- csend, zene, figyelem, szeretet, bizalom, egy-más-fele fordulás, szív csakra nyitogatás

Szeretettel, meglepetésekel és pici perui kostolóval várunk Titeket

Adrienn és Dani

FONTOS:  Aki megkérdezi, hogy vannak-e kígyók és pókok a dzsungelben, az nem kap kóstolót!

Egyéb programok

→Vissza a Programra