Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

5 elem jóga

Laura Flóra Podoski

Szerda, 2022. Július 27.

Tűz szÍnpad

Laura szándéka a holisztikus gyógyítással kapcsolatban az, hogy az eszközök széles skáláját kínálja az embereknek, amelyekből az egyének kiválaszthatnak elemeket és önállóan is használhatják azokat.

Laura 7 éve tanít jógát, 3 éve tart hangfürdőket és élőzenés szertartásokat, és az utóbbi 2 évben hang- és aromaterápiás kezeléseket is folytat. 13 éves kora óta jógázik, mivel a szülei már egész korán bevezették őt a spiritualitás és a jóga világába. Gyermekkorában zeneiskolába járt, énekelt, zongorázott, gitározott és táncot is tanult. Laura a jógát és a meditáció különböző fajtáit Magyarországon, Norvégiában és Indiában sajátította el. Tanult különböző harcművészeteket is, és a zeneterápiával illetve a kakaó és a rapé medicinákkal pedig Dél-Amerikában ismerkedett meg. Jelenleg Norvégiában és Magyarországon is tevékenykedik; jógát, mantraköröket, női köröket, illetve rapé és kakaó szertartásokat tart, és egyéni hangerápiával és intuitív zene- és ének órákkal is foglalkozik.

Laura foglalkozásai az Ayurvedara öt elemére épülnek – föld, víz, tűz, levegő, éter.

Az 5-Elem Jóga ezeket az elemeket harmonizálja testünkben és lelkünkben egyaránt. Ez a fizikai asanákon kívül chakra-vizualizáció segítségével, hangszerek rezgéseinek erejével és a különböző elemekhez tartozó illóolajokkal érhető el. Az utolsó és egyben legfontosabb asanából – savasana – egy zeneutazás kerekedik ki, ahol a különböző gyógyító hangszerek, dallamok és medicina dalok rezgései élvezhetők.

Laura nagyon várja hogy ismét hazatérhessen Magyarországra, és hogy ezennel aktív részvevője lehessen ennek a fesztiválnak, amit már több éve látogat.

Még több az előadóról