Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG
utazásszálláskutya etikett
Az esemény új helyszíne Pápateszér, amely a Bakony lábánál helyezkedik el, Győrtől 50 percre délre, Budapesttől kevesebb, mint két órára.


Ajánlott megközelÍtés
AUTÓVAL
Budapest felől:
A legrövidebb út (138 km): M1-es autópályán Kisigmándig (85-ös kijárat), majd a 13-as úton Kisbér felé Nagyigmánd, Csép és Ete. Kisbértől Bakonyszombathely felé, utána Bakonybánk, Lázi, Gic, Bakonytamási és végül Pápateszér.

Kicsit hosszabban (142 km): M7-es autópályán Székesfehérvár és 81-es úton Kibérig. Kisbértől Bakonyszombathely felé, utána Bakonybánk, Lázi, Gic, Bakonytamási és végül Pápateszér.

Győr felől (45 km): a 82-es úton dél felé Bakonypéterd után jobbra a 832-es útra, Gic, Bakonytamási és végül Pápateszér.

Székesfehérvár felől (80 km): A 81-es úton Kibérig. Kisbértől Bakonyszombathely felé, utána Bakonybánk, Lázi, Gic, Bakonytamási és végül Pápateszér.

Veszprém felől (60 km):a 82-es úton észak felé, Veszprémvarsány után balra a 832-es útra, Gic, Bakonytamási és végül Pápateszér.

Pápa felől (21 km): A 832-es úton Nagygyimót, Csót, végül Pápateszér.
Telekocsi
Utazz együtt másokkal a fesztiválra! Ebben a táblázatban jelenthezhetsz útitársank, vagy feleajánlhatsz helyeket az autódban:
HUg Telekocsi táblázat
Vagy keress telekocsit az alábbi weboldalon:
https://www.oszkar.com/
AUTÓBUSSZAL
Pápáról közvetlen járat, fél óra menetidővel.
Győrből közvetlen vagy átszállással Bakonytamásin.
autóbusz keresése
VONATTAL
Veszprémből vagy Győrből Vinyéig, onnan viszont még kb. 8,5 km gyalogút Fenyőfőn át Pápateszérre
vonat keresése
Szállás
Camping

Minden bérlet és napijegy magában foglalja a sátorozás lehetőségét.
​Gyere és keress magadnak helyet a kijelölt sátorózó területen, amely közel van a komposzt mellékhelységekhez, a zuhanyzókhoz is.

A fesztivál területén kÍvül

Pápateszéren és a környező településeken számtalan vendégház található, ​az alábbi linken is találtok pár lehetőséget:
Szállások a szállás.hu-nSzállások a booking.com-on

FIZETÉS A FESZTIVÁLON

nincs ATM a faluban, Cseszneken  > legközelebb csak Zircen.

A fesztivál területén a szolgáltatásokért kizárólag készpénzzel lehet fizetni.​

Kutya etikett

Ha úgytervezed, hogy négylábú barátoddal érkezel, akkor:
1. Kérjük, hogy csak olyan kutyát hozz be a találkozó területére, aki nem támad, zaklat, kerget sem embert, sem bármilyen állatot! A tanyán illetve a szomszéd tanyán más állatok is élnek, pl. macskák, szárnyasok, mindegyikük testi-lelki jóléte fontos számunkra.
2. Hozd magaddal a kutyád oltási könyvét, érvényes oltásokkal (veszettség és kombinált
oltás, féreghajtás). Mindezekre egyrészt azért van szükség, hogy ne veszélyeztessük a gyerekek és a többi kutya egészségét, másrészt, ha kutyádnak állatorvosra van szüksége valamilyen nem várt helyzet miatt, nem biztos, hogy a kiskönyve nélkül ellátáshoz jut.
3. Pórázzal kapcsolatos tudnivalók: Ha a kutya balhézik, rátámad emberre és/vagy állatra, akkor megkérünk, hogy azonnal kösd meg, és ha ez ennek ellenére újra előfordul hasonló viselkedés, akkor a kutyust el kell vinni a helyszínről.
4. Kérünk szépen, hogy olyan felszerelést, hámot, nyakörvet, pórázt vagyegyebet hozzál
magaddal, ami a kutyust biztonságosan tartja és amiből nem tud kibújni. Ha a felszerelés a találkozó közben megsérül jelezd ezt kutya etikett önkéntesünknek az infópultnál, hogy
segítségedre lehessen.
5. A kutyus nyakában legyen egy kis bilétán a neved és a nálad lévő mobiltelefonod száma, hogy értesíteni tudjunk szükség esetén.
6. Ha bármikor a fesztivál ideje alatt egészségügyi vagy bármilyen más probléma adódik a kutyusoddal, kérjük azonnal jelezd nekünk, hogy együtt találjunk rá megoldást.
7. A belépésnél megkérünk, hogy vásárolj egy csomag (500 Ft/15 db) biológiailag lebomló műanyag mentes kutyakaki zacskót és ezt mindig tartsd magadnál, hogy a kutyád után fel tudj takarítani. A használt zacskókat az erre külön kijelölt helyeken tudod majd kidobni, hiszen csak így bomlanak le. Tudjuk, hogy a természet lágy ölén vagyunk, de éppen ezért sokan járnak mezítláb, a szerencsét bízzuk inkább a négy levelű lóherékre.
8. Fesztiválra belépéskor megkérünk majd, egy nyilatkozat aláírására, hogy a fentieket
vállalod. Valamint megkérünk majd, hogy írd fel egy listára a kutyusod és a Te nevedet és
elérhetőségedet, mert ez segítségünkre lehet az eltűnt állatok megtalálásában.
Ha úgy érzed mindezek mellett nem tudnál felszabadultan bulizni, kérünk szépen ne érkezz négy lábú családtaggal. Amennyiben vállalod a szabályok betartását tártkarokkal várjuk kis vagy nagy kedvencedet :)