Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Marlia project

Szombat, 2022. Július 30.

VÍz szÍnpad

AZ ELŐADÁSRÓL:

Marlia sokkal több, mint egy zenész. Világkörüli turnéi során mindenféle zenésszel összefog, hogy szertartásos teret hozzon létre, legyen szó medicine szerdalokról, mantrákról, indie-folkról vagy népzenéről.

Az énekével, handpanekkel, klasszikus gitárral, furulyákkal, ütőhangszerekkel, keretes dobbal, speciális effektekkel és loop technikával Marlia egy szívhez szóló koncertet improvizál kelet-mediterrán hangzással. Marlia készen áll, hogy egy biztonságos és boldog teret hozzon létre a vendégzenészeivel a HUG színpadán.

MARLIA BIO:


Marlia Coeur a hangon keresztül megnyilvánuló emberi potenciál vokális aktivátora és segítője.


Zeneakadémiai koordinátorként, odaadó énekesként, zeneszerzőként, tanárként, nemzetközi előadóművészként és multiinstrumentalistaként segít a hangjuktól elszakadt embereknek megtanulni, hogyan fejezzék ki valódi hangjukat céltudatosan és tisztán.


Légzésen, megtestesülésen és vokális bátorításon keresztül vezet, hogy teljes mértékben kapcsolódj a szívedhez, szabadon énekeld lelked dalát, és az igaz erődet sugározd szeretettel.


Egyre növekszik a jelenléte a Ceremonial/Medicine zene világában és leginkább a Rising Voice ének aktiváló műhelyeiről és elvonulásairól, valamint nagy energiájú improvizációs koncertjeiről ismert.


Albumai és Hangutazásai meghallgathatóak a Spotify-on, a Soundcloudon, a Bandcamp-en és a YouTube-on „Marlia projekt” néven.


Lehetőség van személyes énekaktiválási órát is foglalni Marliával a www.marliaproject.com oldalon, és csatlakozhatsz a Vocal Activation Academy köréhez, valamint az adományalapú vokálaktiválási foglalkozásaihoz is az Insight Timer-en.

Még több az előadóról