Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Sisters Voice Music

Csütörtök, 2022. Július 28.

VÍz szÍnpad

A Sisters Voice Music egy női zenész közösségi műhely. Egy alulról szerveződő kezdeményezés, ami háromféle rendszeres programot nyújt a szárnyaikat bontogató és a tapasztalt női zenészek számára. A Sisters Voice egyik alkalommal színpadi-zenés, máskor egy közösségépítő programsorozat.

https://www.instagram.com/sistersvoicemusic/

https://www.facebook.com/sistersvoicemusic/

A STAGE programon azért special az open mic, mert egyrészt csak nők léphetnek fel a színpadon, másrészt a szárnyukat bontogató és a már tapasztalt zenészek is megmutathatják dalaikat. Az open jam rész pedig azért special, mert egy 'alap dal'-al indul, amit az adott 'alap banda' dolgoz fel, és ezután jön a szabad jammelés. Vendégként zenészt és nem zenészt, nemtől függetlenül örömmel látunk.

A COMMUNITY egy tipikus csak nőknek szóló közösségépítő esemény, ahol egy körben állva 'human orchestra' névre keresztelt zenei impro színházas játékot, 'human harmonium'-ot, azaz hosszan kitartott a capella harmóniákra épülő kórust; és saját story-s, egymást tanító mini előadást szervezünk.

A COMMUNITY – MINI kONCERT a Sisters Voice lakáskoncert programja, amikor duó-trió-kvartett felállásban ad mini koncertet az alapbanda egy bensőséges térben a palotanegyedben. A feldolgozás dalok után a közönséget is bevonó jammelés, majd közös zenei játékunk, a human orchestra teszi igazi közösségi élménnyé az estet.

Eseményeink: kutya-, gyermek-, anya- és vegán barátok.

Fő-szervező: Tóth Szilvia,társ-szervezők: Telma Lincoln, Báthory Boglárka

A HUG koncerten az alapbandához vendégzenészként csatlakozik Marlia Coeur, Ruskó  Eszter és két női handpan játékos: Ditrói Bernadett és Nyikos Mónika is. Alapbanda tagok:  Telma Lincoln, Pongrácz Panka, Homoki Dóra, Ridout Leila, Ruzics Csilla, Somodi Enikő, és Bukky.

Még több az előadóról