HUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019RólunkInfóGalériaJátékPártolói tagság
ENG

SkinDelight Illatutazás workshop

Szerda, 2022. Július 27.

Pajta

SkinDelight Illatutazás workshop: Belemerülünk a természetes illatok világába, végigillatoljuk a természet csodáit, a füvek, fák, virágok csodás olajait és illóolajait. Majd készítesz belőlük egy különleges, egyedi szépségszérumot saját magad részére, amit hazavihetsz és ápolhatod vele tested lelked szépségét.

A workshop egy rövid meditációval indul, hogy a belső hangot és intuíciót felébresszük, így vetjük bele magunkat az illatok világába az orrunkon és a lelkünkön keresztül kiválasztjuk azokat az összetevőket, amelyek a legjobban megszólítanak minket. Lillától tanulunk az összetevők (100%-ban természetes, bio prémium alapanyagok) bőrre és lélekre gyakorolt hatásáról, némi természetes lélek parfümőr tudománnyal is kiegészítjük, és Lilla segítségével elkészítheted azt a szépségszérumot, ami épp most a te lelkednek szól. A szérumot mely egyedi saját illatodban pompázik egy üvegcsében (50 ml) haza is viheted, és a szorgosan dokumentált recept alapján akár otthon újra és újra elkészítheted.


Részvételi díj: 35.000 Ft helyett most a fesztivál ideje alatt 12.000 Ft (max 10 fő).

Érdemes regisztrálni, hogy biztosítsd a helyed +36706453693 (sms, viber, whatsapp)

SkinDelight Szépségvarázslat

A SkinDelight szépségszérumok különleges, teljesen természetes arc- és testápoló olajok, amelyek kézzel készülnek a Természet bőséges, gazdag kertjének tiszta, bio és magas minőségű kincseiből egy csipet intuició hozzáadásával és nagy adag szeretettel, szenvedéllyel.  Lilla a SkinDelight megálmodója, hosszú évek tapasztalatait, az utazásain keresztül szerzett tudását  és Bali szigetén megélt csodákat csepegteti a SkinDelight üvegcséibe. A Balaton-felvidéken, az erdő szélén alkotja meg a SkinDelight illatkompozíciókat, melyek megörvendeztetik a lelked, ha beszippantod, és elrepítenek haza, önmagadhoz. Lilla otthagyja egy kicsit az erdő magányát, hogy ebből a tudásból, életszemlétekből megosszon velünk egy csipetnyit a workshopjain keresztül.

Még több az előadóról