Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

A Belső Nő dallama

női énrészeink gyógyítása dalokkal
Csütörtök | Július 20. | 10:30
Jurta 1

Kapcsolódás női felmenőinkkel, és női énrészeink gyógyítása dalokkal

Biacsics Boglárka
Dharma-nevem Dzsin Mjó (Igazi Titok) - a zen buddhizmus, a nyugati mentálhigiéné és a Hellinger-i családállítás szemléletét, valamint módszereit ötvözöm a gyógyításban. Mentálhigiénés szakember, családállító és képződő Dharma-tanító vagyok. Főként Nőket kísérek igazi Önvalójuk és valódi erejük felé. Fő témáim közé tartozik a férfi-női egyensúly.

Egyéni- és csoportos folyamatokat is vezetek, s bár főként női csoportokat viszek, férfiakat (egyéni folyamatokban) és vegyes csoportokat is kísérek a gyógyulás útján.

Andival a közös programunk egy női kör lesz.
Az elején beszélek majd a családállításról és a transzgenerációs mintákról – különösképpen a női felmenőinkkel való erős kapcsolódásról, valamint annak hátteréről, ok-okozatiságáról; az örökölt női szenvedéskörök oldásáról, továbbá a belső női énrészek alaparchetípusairól, s azok egyensúlyáról ennek tükrében. Mesélek arról, hogy hogyan, miképpen formálják női felmenőink történetei, s így tudattalan mechanizmusok a női énrészeinket. Egyénenként előhívjuk, majd megosztjuk a családi s egyéni női mintákat, melyeket oldani szeretnénk, majd behívjuk egy rövidebb szertartás keretein belül a női felmenőinket a térbe. Ezt követően a családállításban használt gyógyító oldómondatokat dalokba öntve együtt énekeljük majd, ezzel is gyógyítva a női sebeket, és közeledve a Belső Nő valódi ereje felé.
A program 2 órát ölel fel.

Facebook oldalam: Facebook

Instagram oldalam: Úton a Lelkedhez