Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Dalkör Szabadi Andival

Péntek | Július 21. | 10:00
Jurta 1.

Érkezésután egy hangfürdő segíti az összehangolódást, hogy bárhonnan és bármiből isjöttél, közös térbe kerüljünk a gyógyító rezgések által. A hangfürdő utánmegnyitjuk a szívünket és torkunkat hangok zengetésének. Főként magyar dalokatfogunk énekelni, hiszen magyar földre születvén,a magyar nyelvű dalok tudnak a legerőteljesebben átjönni és megérinteni,könnyebben rezonálunk velük. Semmilyen előképzettség nem szükséges,gyere bátran, ha hív az éneklés, vagy akkor is, ha esetleg félsz tőle, mert aközös zengetés ereje sokkal inkább át tudja szakítani a gátakat, nem beszelvearrol, hogy egy csodálatos, emelkedett közösségi élmény.

Mindenkineka saját énekhangja a leggyógyítóbb a világon. A hangadás által kapcsolódhatunkaz öngyógyításhoz és a saját erőnkhöz. A dalok pedig különböző hangulatokon ésérzelmeken fognak átvezetni bennünket, melyek által különféle minőségeinkheztudunk kapcsolódni.

Programottartja: Szabadi Andrea, Handpan művész, énekes, zeneszerző, hangterapeuta ésjóga oktató. Egyik legfőbb célja a zenéjével ebben a magányos világbanösszehozni az embereket, ebben a pörgős világban megteremteni a nyugalmat éssegíteni a visszakapcsolódást a belső érzésekhez.
Bővebben Andiról: www.pantamlady.com 

facebook.com/pantamlady 

youtube.com/pantamlady