Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Heidi Albert (HUN)

Szerda | Július 19. | 15:15
Víz színpad

Heidi a klasszikus zene világából indult, azóta kipróbálta magát vokalistaként, zenekari tagként, pop énekesként, és elektronikus zenei producerként is. A vízválasztó a handpannel való találkozás volt számára. 

A handpan és a köré épült közösség varázslata segített neki kilépni a zeneipari minták követéséből - arra sarkallva őt, hogy levesse a poppos dalszerkezetet, a szigorú rádiós hangzásra való törekvést, és úgy ámblokk - a megfelelési kényszert. Az elmúlt egy évben a Petőfi Kulturális Ügynökség “Nagylemez program” versenyének nyerteseként  első saját albumán dolgozhatott egy producerrel, de ez idő alatt teljesen megváltozott az ízlése. Így bár az eredeti album még meg sem jelent, jelenleg minden erejével egy “Tribal” verzión dolgozik, melyen az album újrahangszerelt és remixelt dalai lesznek hallhatók.  Az új irányt tribal house/ törzsi jellegű elektronikus tánczeneként tudná jellemezni.

A HUG fesztiválos performansz ennek az új elektronikus tribal hangzásnak lesz a debütáló koncertje. Különleges alkalom, hiszen nem csak Heidi pályafutásának első ilyen jellegű megmozdulása, de a dalokat is most először fogja bárki is hallani. Testvérével, Bognár Péterrel lép színpadra, aki élő handpan játékával színesíti az elektronikus szettet.

instagram: /heidialbert.art/  

facebook: /heidialbert.art

honlap: heidialbert

Youtube: Heidi Albert