Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

MaNoZo Baba-Mama-Papa Kör

Telma Naa Lamiley Lincoln
Szombat | Július 22. | 12:30
Jurta 1

 A MaNoZo Baba-Mama-Papa Kör egy olyan közösségi tér, ahol nemcsak a 0-6 éves gyermekek kapcsolódhatnak egymáshoz, hanem szüleik is megnyílhatnak, mindezt egy biztonságos, megtartó közegben.

A workshop egyik felében zenével, énekkel mókázunk, majd a második felében az anyukáké és apukáké a szerep - ha szeretnék. A MaNoZo igyekszik megteremteni azt a légkört, ami az ōsi és még ma élō természeti népeknél természetes: hogy a gyermekek a szülōkkel együtt mozognak az életben, részesei a beszélgetéseknek, érzéseknek, lelki folyamatoknak. 

A beszélgetés kötetlen, a témát közösen alakítjuk, és ha úgy alakul, akkor együtt nevetünk, sírunk, ami jól esik.

Kérlek, hogy hozzatok el mindent, ami nektek és a gyerkōceiteknek szükséges és komfortos: játék, alvós nyunyóka, hordozó eszköz, babakocsi, pléd, csörgős játékok ésatöbbi!

A Kör mindenkiért van, így a programváltozás jogát az "Ember tervez, Isten végez" elv alapján fenntartjuk :).

A workshop ajánlott létszáma max. 15 gyermek (és hozzátartozó).

Bio:

Telma Naa Lamiley Lincoln vagyok, 3 gyermekes(11 éves, 3 éves, 7 hónapos) vegán anyuka, és szenvedélyesen érdekelnek a várandósság, szülés/születés, gyermekágy, és az azutáni gyermekfejlōdési szakaszokkal kapcsolatos témák. A legnagyobb gyermekem 2012-ben született kórházban, a középsō 2020-ban otthonszülésbōl indult, majd kórházban jött a világra, és a legkisebb 2022-ben egy varázslatos otthonszüléssel érkezett közénk.

2021-ben a Károli Gáspár Egyetemen pszichológiát kezdtem el hallgatni, jelenleg egy pszichoterápia képzést folytatok. 2023-ban elvégeztem Békés Emőke dúlaképzését, jelenleg szoptatási és hordozási tanácsadónak tanulok.

2015-2022-ig a nagyobb zenei fesztiválok színpadjain is megjelentem, mint énekes, így elsō kézbōl van tapasztalatom abban is, hogyan lehet a színpadi mūvészlétet összeegyeztetni a gyermekneveléssel.