Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Marlia Coeur & IKAL (CYP,HUN)

Kakaó szertartás
Kedd | Július 18 | 16:00
Víz színpad

Perui ceremoniális kakaó vásárolható a Tantramantra/Sóker vegàn pultnál 1200 Ft-ért. Bögrét hozzatok magatokkal!

Marlia Coeur:

Marlia Coeur sokkal több, mint zenész. A zenéjén keresztül gyógyít. A hangon keresztül megnyilvánuló emberi potenciál ének aktivátora és elősegítője. Zenéjével bejárta a világot, élő előadásokat, szakrális élményeket, nagy energiájú énekműhelyeket és elvonulásokat kínálva.

Világkörüli turnéi során mindenféle zenésszel összeáll, hogy szertartásos teret hozzon létre, legyen szó gyógyszerdalokról, mantrákról, indie-folk vagy hagyományos zenéről, lágy etnikai handpan zenéről, kórusegyüttesekről vagy vonószenekari együttesekről.

A hangjával, handpanjévell, klasszikus gitárjával, furulyáival, ütőhangszereivel, keretdobjaival, speciális effektuspedáljaival és loop állomásával felszerelve Marlia egy szívhez szóló koncertet improvizál neked kelet-mediterrán hangzásokkal. Mindezt úgy megtervezve, hogy biztonságos teret és boldogságot teremtsen vendégzenészekkel egy fesztivál színpadán.

IKAL:

Többnyire Dél Amerika népzenei gyökereiből táplálkozva, az ottani érzéseket és hangulatokat megidéző muzsikákat játszunk, amiket  javarészében Argentínából származó Bali barátunk álmodott és alkotott meg a kezdetekben, mostanra pedig már kiegészült teljes csapatával. Nem annyira koncertként mint inkább zenei utazásként közelítjük meg a közös alkotást.


https://www.marliacoeur.com/

instagram: /marlia_coeur/  

facebook: /marliacoeur.music/
/ikal.official

Youtube: /Marliaproject

linktr.ee/marliacoeur