Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Sava Borsa (HUN)

Kedd | Július 18 | 19:45
Víz színpad

A SavaBorsa duó (Deutsch Gábor "Anorganik" és Szalay Ferenc "La Fuente") 2019 őszén állt össze azzal a céllal, hogy a medicine dalokat, mantrákat, világzenei elemeket ötvözzék mély, lassú törzsi ütemekkel és buja elektronikus hangzásokkal. Gábor Bali-n, Ubud-ban él és alkot, míg Feri Budapest belvárosában, a Sóbarlangjában ad teret meghitt eseményekkel, hangutazásoknak, handpan koncerteknek, jóga és meditációs foglalkozásoknak és kakaóceremóniáknak és méltán híres zöldturmixainak.. 


Tavaly augusztusban megjelent Vibración EP-jükön Arnaldo Herrerá-val, Nalini Blossom-mal és Julia Chants-szal gyönyörű dalokat alkottak, amelyeket remek remixerek: Jakare, Binder és Sariel Orenda dolgoztak át, valamint idén márciusban két új kiadányuk is megjelent: Ocean of Being és Kailash Kokopelli és KoloSoul közreműködésével az Agami Records-on, valamint egy remix Boveda Celeste duó Cacao c. dalának Mose Resueño kiadójának Cacao Dance válogatásán, amin több, mint 30 alkotóval közösen a világ minden tájáról szerepelnek kakaó dalok. Korábbi felvételeiket Marlia, Szabadi Andi, ToSoDa project, Afronauta, Camino Rojo Del Corazón-tel karöltve készítették el, és Medicina zenekarral összefogva ők is szervezői a “Rise in Love” illetve “Rise in Hug” alkoholmentes, józan, kakaó tánccal összekötött tudatos fesztivál eseménysorozatnak, ami 2021 őszén és 2022 nyarán került megrendezésre. Mindkét eseményre fő fellépőként Mose-t hívták meg, aki általuk járt először kishazánkban. Beauteous Beats nevű kiadójukon segítenek megjelentetni minőségi felvételeket is, így a Medicina zenekar és KoloSoul dalai is általuk jutnak el az legfontosabb digitális zenei platformokra.

Gábor Ubud-ban a Yoga Barn, a Zest, a Dragon Tea temple és a SoulShine helyeken szokott d-jzni,míg Feri a hazai téren terjeszti a SavaBorsa hangulatot, viszont idén tavasszal Feri szülinapja apropóján meghódították Koh Phangan-t is: 8 alkalommal játszottak 2 és fél hónap alatt a Pyramid, Aum, Rasaruna és Orion helyszineken ecstatic és cacao dance set-eket egy új hangulatot és színt hozva a helyi ecstatic dance közösségbe.

instagram: /savaborsa

facebook: /SavaBorsaMusica/

https://lnk.bio/savaborsa

soundcloud: /savaborsa