Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Sisters Voice: Női zenészek a fesztiválokon (HUN)

Péntek | Július 21. | 13:00
Pajta

A Sisters Voice Music női zenész közösség, műhely és koncertsorozat közös beszélgetése/előadása a HUG fesztiválon fellépő női zenészekkel. A téma: Női előadók a fesztiválokon. 

A hét csodás női zenész lesz, akikkel beszélgetünk: Szabadi Andrea (Szabadi Andi), Gulyás Anna (HolddalaNap), Dizna Kovács Sára ((Diznaray),  Paula Chelemen (GaiTree), Bognár Andrea (Heidi Albert), Labus Lili (Forest Voice) és Tóth Eszter (Lanou, Napfonat)

A beszélgetést mentorálják: Tóth Szilvia, Sisters Voice Music alapító-főszervező, HUG fesztivál társ-szervező és Telma Lincoln, Sisters Voice Music társ-alapító, énekes zenész, három gyermekes vegán anyuka.  

Bio:

A Sisters Voice Music egy női zenész közösség, műhely és koncertsorozat. Egy alulról szerveződő kezdeményezés:  alap bandás open jam-mel, közösségépítő impro zenei játékokkal és lakáskoncert programokkal. Eseményeik kutya-, gyerek-, anya- és vega/vegán barátok. 

A Sisters Voice 2022. januárban indult a Manyi közösségi házban, majd átköltözött az Ellátó bárba. A kilenc fős alap bandának és a hozzájuk csatlakozó 60 női zenészeknek 40 eseményük volt eddig: saját koncertek és jam session-ök, de szerepeltek kiállításokon, bécsi női open-jam-en, a HUG handpan és az Organix fesztiválokon is. Alapító-főszervező: Tóth Szilvia (HUG Fesztivál társ-szervező), társ-alapítók: Telma Lincoln és Báthory Bogi.