Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Subsonic Shiatsu

Nagy Zsófi
Minden nap I Július 18-23
Market

Zsófi egy holisztikus terapeuta, Reiki Mester, aki az elmúlt 3 évet Balin töltötte, új otthonra lelve az Istenek Szigetén. Bár több mint 15 éve tanul és gyakorol különböző gyógymódokat, a Zen Shiatsu iránti szenvedélye máig töretlen maradt. Beavatást kapott a Reikibe és egyéb energiagyógyító módszerekbe is (mint például a dél-amerikai sámánisztikus energia gyógyászat, a Munay-Ki). 2007-ben beavatást kapott a Kriya jógába, melyet azóta is szeretetteljes sprirituális útjának tart, s melynek okán, valamint meditációs gyakorlatát elmélyítendő, később majdnem 4 hónapot töltött Indiában egy Kriya Ashramban.

Többnyire egyéni gyógyító kezeléseket végez, de terapeutaként részt vett kakaó ceremóniákon és privát eseményeken, rendezvényeken is.

Célja, hogy felszabadítsa a blokkolt energiákat, javítsa a szervezet öngyógyító képességét és harmóniát teremtsen a fizikai, érzelmi és spirituális világok között.

Zsófi Balin, Indonéziában dolgozik az Alchemy Holistic Clinic terapeutájaként, valamint csoportos Reiki Hangutazásokat tart egy barátjával közreműködve a Pyramids of Chi-ben.

(https://pyramidsofchi.com/products/reiki-sound-ceremony

https://www.alchemybali.com/clinic-alternativtreatments)


Zsófi a HUG fesztiválon egy különleges gyógyító kezelést ajánl, melynek neve Subsonic Shiatsu (ami a Shiatsu, Reiki és egy relaxációs audio-vibrációs terápia kombinációja).

https://www.facebook.com/SubSonicShiatsu?mibextid=LQQJ4d


A SubSonic Shiatsu egy speciális gyógyító eljárás, amely egyesíti a binaurális ütemeket (14 Hz-től 1 Hz-ig), a solfeggio-frekvenciás hangokat az alacsony frekvenciás szubszonikus pulzációval, vibrációval és a Zen Shiatsu terápiával valamint a Reiki energiagyógyítással. A gyógyító hangok és a vibrációs terápia használatával ez a módszer segít egyensúlyba hozni a testet, serkenti annak vitalitását, valamint hatással van a tudatos és tudatalatti elmére, stimulálva az öngyógyító folyamatokat.