Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

Szabadítsd fel a hangod!

workshop by Marlia
Szombat | Július 22. | 12:00
Pajta

A Szabadítsd fel a hangod! egy körben éneklős műhely; csoportos zenei játék, ahol a hangot használjuk hangszerünkként. A workshopot Raga ősi indiai alkímiája, az afrikai örökség éneklése, a hagyományos balkáni gyökerek és a közel-keleti lélekbeszéd dallamai ihlették. Hangkísérletekkel és hangprodukcióval, improvizációval és kifejezéssel dolgozunk spontán interakción keresztül az abszolút elfogadás és bátorítás légkörében, megnyitva a bennünk rejlő őshangzást.

Hangunk rezgéseit ellazulásra, elengedésre, átalakulásra és önfejlesztésre használjuk személyes utazásunk során. A hangművelés, a légzési technikák gyakorlása, hogy felerősítsük a testben keletkező természetes hangokat, és visszhangozzák az edényünkben, az energia hasznosítása, a korlátok és korlátozó gondolatok feloldása lesznek a középpontban a workshop során.

* Kiváló énekesek, zenészek, terapeuták és mindenki számára aki szívesen hallgat vagy alkot hangokat és zenét. Azok számára is, akik nem gondolják magukat énekesnek, ez a workshop segít megtalálni természetes és erőteljes hangjukat.

A workshop díja 25 EUR, kérlek, ha teheted jelentkezz itt előre: info@marliacoeur.com

Marlia Coeur:

Marlia Coeur sokkal több, mint zenész. A zenéjén keresztül gyógyít. A hangon keresztül megnyilvánuló emberi potenciál ének aktivátora és elősegítője. Zenéjével bejárta a világot, élő előadásokat, szakrális élményeket, nagy energiájú énekműhelyeket és elvonulásokat kínálva.

Világkörüli turnéi során mindenféle zenésszel összeáll, hogy szertartásos teret hozzon létre, legyen szó gyógyszerdalokról, mantrákról, indie-folk vagy hagyományos zenéről, lágy etnikai handpan zenéről, kórusegyüttesekről vagy vonószenekari együttesekről.

A hangjával, handpanjévell, klasszikus gitárjával, furulyáival, ütőhangszereivel, keretdobjaival, speciális effektuspedáljaival és loop állomásával felszerelve Marlia egy szívhez szóló koncertet improvizál neked kelet-mediterrán hangzásokkal. Mindezt úgy megtervezve, hogy biztonságos teret és boldogságot teremtsen vendégzenészekkel egy fesztivál színpadán.

instagram.com/marlia_coeur/

facebook.com/marliacoeur.music/

youtube.com/c/Marliaproject

spotify.com/artist/2G34LPtcEo3j0NwTGV8D6I

soundcloud.com/marliacoeur

marliacoeur.bandcamp.com/

linktr.ee/marliacoeur