Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
ENG

HUG Pártolói Tagság

BÉRLET:
Az idei HUG fesztiválra is pártolói tagként tudtok "bérletet" venni.
A megszokott családias légkör megtartása miatt a pártolói tagság 2024-es maximális létszáma 500 fő.

Íme az idei infók:
Néhány név az idei tervezett fellépők közül: Malte Marten, Matsumoto zoku, Jeremy Natagh, Christian Amin varkonyi, Peca, Uatatau, Óperentzia, AkashaLive stb...  

A Magyar Handpan Egyesület pártolói tagsága két formában fog megvalósulni. Tesszük mindezt azért, hogy lehetőség legyen egy alap, és egy elkötelezettebb anyagi támogatásra is, hogy így segítsétek a szervezői munkánkat és a handpan közösség, a handpan család gyarapodását: az arany HUGGER pártolói tag, az alább felsorolt kedvezményeken kívül kap még:
·  1 db szabadon választott HUG pólót

Jelentkezés és vásárlás itt:
első 100 db EARLY BIRD!
Ezüst Pártoló - éves tagsági díj: 37.000 Ft

Arany Pártoló - éves tagsági díj: 46.000 F

Kedvezmények:
A Magyar Handpan Egyesületi pártolói tag, azaz az  “official HUGGER” az ingyenes HUG fesztivál belépés mellett még az alábbi kedvezményekre is jogosult:
·  5 % kedvezmény a MAG Instruments termékeiből https://maginstruments.hu/hu/
·  10 % kedvezmény a Puretone handpan iskola workshop-jaiból  https://puretonemusic.hu/
·  10 % kedvezmény a HUG fesztivál minden merchandise termékéből (polo, trikó, táska, re-pohár … stb.)
·  kedvezményes vagy  ingyenes résztvétel a Magyar Handpan Egyesület, valamint a HUG tanya egyéb rendezvényein, koncertjein, előadásain és workshopjain

És ahogy évek óta szokásos: az egész hetes bérlettel egy MAG Instruments-es hangszert, ill. egyéb nyereményeket is nyerhetsz, már csak ezért is érdemes lehet pártoló tagnak lenni.

FIZETÉSI FORMA és JELENTKEZÉS:

A tagság és a kedvezmények egy év időtartamra vonatkoznak, 2024. március 1. és 2025 március 1. közt érvényesek függetlenül a vásárlás időpontjától.

A jelnentkezés módja:

Az alábbi google form kitöltésével valamint a tagsági díj átutalásával tudod pártolói tagságodat kezdeményezni:

1. Befizetés:
Számla tulajdonos: Magyar Handpan Egyesület
számlaszáma (OTP Bank): 11737007-23725797
IBAN: HU87 11737007 23725797 00000000
közlemény: HUGGER ARANY/EZÜST pártolói tag (a megfelelő beírva) és NÉV
példa: "HUGGER Arany - Nagy Gréta"

2. A pártolói tagság létrejöttéhez a google form elküldése és a megfelelő összeg átutalása szükséges!

3. Visszaigazolás pártolói tagságról:
Fentiek megtörténte után visszaigazoló e-mail-t küldünk a HUGGER pártolói tagságod létrejöttéről, kérjük majd ezt az e-mail-t őrizd meg a postafiókodban egy évig.

Ha először találkozol velünk, reméljük Te is mielőbb megtapasztalod, ha már régóta a HUG család része vagy, reméljük te is érzed  a következőket:Egy igazi, egymást elfogadó és szerető közösséget, családot tudunk nemcsak építeni, de megtartani is, ahol a handpan muzsika, az emberi kapcsolatok és a természeti értékek a legfontosabb kapcsolódási pontok. Ismertek bennünket, ismeritek a fesztiválunkat, a zenénket, a hangszereinket, folyamatosan próbálunk hitelesek és emberléptékűek lenni, a pártolói tagságot is ennek jegyében szervezzük. Örülünk, ha 2024-ben is számíthatunk Rád , mint official HUGGER. :)

Magyar Handpan Egyesület
célja:

A Magyar Handpan Egyesület, mint autonóm, civil tevékenységet végző szervezet alapvető célja a handpan hangszerrel játszott zene népszerűsítése és támogatása. Az Egyesület feladatának tekinti a magyarországi és nemzetközi handpan zene megismertetését és aktív terjesztését.

Meggyőződésünk, hogy a handpan - mint mágikus hangszer -  különleges rezgéseiből adódóan pozitív hatással van a testi, lelki és szellemi egészségre.

tevékenysége:

- a Magyarországon és külföldön alkotó és tevékenykedő handpan művészek, valamint az általuk képviselt stílusok és irányzatok magyarországi bevezetése és terjesztése 
- a handpan hangszer köré kialakult és növekvő magyarországi közösség egységének biztosítása, támogatása, építése - a handpan művészek szakmai fejlődésének elősegítése, 
- a hazai és nemzetközi handpan szervezetekkel együttműködési lehetőségének felkutatása,  
- a handpan és könnyűzenei valamint az egyéb kulturális, szórakoztató programok és azokkal kapcsolatos rendezvények szervezése, lebonyolítása 
- az Egyesület tagjainak, pártolóinak kulturális, zenei tevékenység folytatásához szükséges eszközök beszerzésének segítése, pályázati lehetőségek felkutatása.