ENG
Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
Benny Bettane Handpan workshop

Benny Bettane Handpan workshop

Szombat, 2021 augusztus 14
Magic forest

A workshop ára: 25 euró

Benny Bettane egy ausztrál handpan játékos, zeneszerző, multiinstrumentalista. Benny egy milánói székhelyű nemzetközi művész és tanár, aki az elmúlt öt évben Európa-szerte, Oroszországban, Ázsiában, Afrikában és Észak-Amerikában lépett fel és tanított.

Benny a handpannel való componálás és előadás úttörője, aki egy  egyedülállóan hatékony módszert fejlesztett ki a handpan-játék tanításához, amely nagy sikert aratott. Hangszerének kreatív határait a legkülömbözőbb műfalyú zenészekkel való fúziós együttműködés révén tárja fel,  mint a világzene, a jazz, a funk, az elektronikus zene és a rap.

Benny a handpan spirituális, gyógyító oldalának számos aspektusával is foglalkozik, és számos kollaborációban és foglalkozáson vett részt különféle jógiikal és spirituális oktatókkal a világ minden tájáról, nevezetesen az ő tusztelebeli gurujájával, Sri Ravi Shankarral és a híres Bhakti jóga oktatóval Saul David Raye-vel. Együttműködései  világszerte hírnevet szereztek neki gyógyító erejű Handpan-zenészként.

Egyéb programok

HUN