JegyekInfóHUG 2021HUG 2020HUG 2019GalériaJáték
ENG
Ecstatic Dance

Ecstatic Dance

Transzformatív tánc-utazás és fesztiválzáró ceremónia

Vasárnap, 2021 augusztus 14.
Levegő színpad
Ecstatic Dance Budapest – Transzformatív tánc-utazás és fesztiválzáró ceremónia


Az Ecstatic Dance világszerte egyre nagyobb tömegeket meghódító tudatos tánc irányzat. Esszenciája a szabad, expresszív mozgás és a tudatos jelenléttel gyakorolt táncmeditáció elegye, mely képes eljuttatni minket a pillanat teljes átélésének eksztázisába. Felrázza és vitalizálja lényünk teljességét, egyszerre oldja testi, lelki és tudati töredezettségünket, miközben mély, zsigeri szinten ható gyógyító táplálásának köszönhetően összehangol az Élet természetes áramlásával. Kaput nyit természetes bölcsességünk, intuíciónk és tisztánlátásunk számára.


A táncos utazást meditatív, dinamikus, szelíd, áramló, erőteljes, vad, játékos, könnyed és szenvedélyes zenék gondosan válogatott kompozíciója kíséri, melyek különböző részeinket megszólítva támogatják a belső kreatív folyamatok kibontakozását. Az esemény végén fokozatosan elcsendesedéssel lehetőségünk nyílik az újratöltődésre, az átélt élmények integrálására.

A részvételhez semmilyen előzetes tapasztalat nem szükséges. Gyere, ahogy vagy!

Az Ecstatic Dance Budapest célkitűzése, hogy támogassa egy felelős, tudatos és egészséges emberi közösség létrejöttét, magasabb emberi potenciálunk megismerését, felszabadítását és megerősítését a szabadtánc egyszerű és bátor cselekedetén keresztül. Hiszünk abban, hogy érzékeink teljesebb átélésével, a testünk és szívünk bölcsességére való mélyebb ráhangolódással képesek vagyunk új, magasabb szinten összekapcsolódni önmagunkkal, egymással és a körülöttünk lévő világgal és olyan, az egyéni érdekeken túlmutató kollektív tudatosságot formálni, mely szem előtt tartja és szolgálja minden lény virágzását és boldogulását. Hiszünk a befogadó, felelős, ítélkezésmentes, szabad tér erejében és abban, hogy közösen képesek vagyunk megalkotni ezt a gyógyító teret.

Tagok:
Kerényi-Kiss Zoltán: DJ, facilitátor

https://www.facebook.com/ecstaticbp

Egyéb programok

HUN