ENG
Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
Kakaó Szertartás

Kakaó Szertartás

a Medicina zenekarral

Kedd, 2021 augusztus 10
Levegő SzÍnpad
Transzformatív zenei utazás a Medicina zenekarral, az esőerdőből érkező Istenek italának, a Kakaó ceremóniális keretek között történő elfogyasztásával, szívnyitó energiájával megtámogatva.
A ceremoniális minőségű Kakaó egy erőteljes szívnyitó növény, amely a véráramlást 30-40 %-kal növeli meg. Gyengéden elősegíti a fókuszált állapot elérését, így nagyszerű eszköz a meditáció elmélyítésére és a terápiás munka során. Finom, támogató energiájával könnyedén magasabb tudatállapotokat tapasztalhatunk meg.
A kakaót sokszor az univerzális szeretettel azonosítják. Összetevőinek köszönhetően jó érzések töltenek el, szívnyitó, meghitt és kellemes érzéseket kelt.
A Kakaót évezredek óta használják az eufórikus állapotok megtapasztalására, a negatív érzelmek elengedésére, valamint a tiszta szív energiákhoz való csatlakozásra. Az ital, képes elménket lecsendesíteni, szívünket megnyitni, lehetővé téve azt, hogy mélyen önmagunkba tudjunk nézni. Bármi is lakozik bennünk, azt a kakaó megmutatja, lágyan a felszínre hozza. Nem erőltet azonban semmit, mindig mi döntjük el, hogy készen állunk-e szembenézni ezekkel a dolgokkal. A kakaó csak az ajtót mutatja meg, rajtunk áll, hogy belépünk-e rajta. Finom, támogató energiájával, könnyedén magasabb tudatállapotokat tapasztalhatunk meg.
A Kakaó kitárja szíved kapuit, hogy aztán a gyönyörű dallamok, énekek gyógyító erejével megtöltsük. Beindítja a kreatív folyamatokat, betekintést enged belső világunkba, általa közelebb kerülünk önmagunkhoz. Úgy is szokták emlegetni, mint az „Emelkedés Itala”. A Kakaó az esőerdőkből azért érkezett hozzánk, hogy az embereknek újra békét hozzon.
Hozd magaddal a kedvenc bögréd, hogy legyen miből elfogyasztanod ezt a forró nedűt!

Egyéb programok

HUN