ENG
Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
Hangkezelés

Hangkezelés

Karacs Ildi

Szerda, 2021 augusztus 11.
Titkos kert

Az intuitív éneklés, szabad hangadás szerelmese. Intuitív áramló énekhangja közvetítő az emberek és a támogató, égi energiák között. Mantráival, szabad hangadásával, sámándobbal, nepáli hangtálakkal, intuitív hangszereivel - shruti box, esőbot, tingsha – szertartásokat, meditációkat, hangfürdőket vezet.

Komplex művészeti terapeuta, szakvizsgázott szociális munkás főiskolai végzettségeivel, Arkane Arts módszerrel és énekesi adottságával az emberek szolgálatába áll. Számtalan meditatív koncerten, szertartáson közvetített hangokkal Kambodzsában, Nepálban, Jordániában, Bosznia.Hercegovinában, Egyiptomban a Kheopsz piramisban éppúgy, mint Fesztiválokon ( Ozora, Samsara, Vegetáriánus Fesztivál), jóga központokban vagy Hajléktalan Szállón és évről évre az Everness Fesztiválon. Jelenleg ambient, chill hangzású mantrákkal, szabad hangadással készülő lemezén dolgozik, valamint meditatív koncerteket, hangfürdőket, élő offline és online közvetítéseket, elvonulásokat tart.

Karcsai Ildikó a szerdai hangkezelése és csütörtöki hangfürdője mellett is szivesen lát mindekit a szolgáltatói sátrában is, ahol hangfürdőket tart majd és bemutatja a készülő chill-ambient-mantra zenéi néhány dalát beleilleszkedve a környezet dallamaiba. Emellett nemez foglalkozást is tart és kristálykarkötőket is vásárolhattok nála.

Egyéb programok

HUN