ENG
Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
Filippa-val a kötélen

Filippa-val a kötélen

Slackline

állandó program
Magic forest

Filippa-val a kötélen

valahol két fa közt a „Magic Forest” mellett

 

Számomra - Varga Filippa vagyok – a slackline kötélen sétálás egyművészet. Művészet, ahol a tested és a lelked közös munkája, a jelenben levéstiszta ereje mutatkozik meg. Amikor slackline-ozom semmi más nem létezik, nemlétezik hely vagy idő és még én sem! Csak az a fontos, hogy egységet alkossak aslackline-al és mikor megvan az az egyensúly: nos, akkor leírhatatlan eufóriábakerülök! Egyfajta flow-ba! Úgy érezem a slackline több önbizalmat ad,kitartásra és sok-sok türelemre tanít. És tette, teszi ezt minden egyesalkalommal! 

 

Arra invitálom a résztvevőket, akik ki szeretnék kipróbálni, hogy jöjjenek el,érezzék nagyon jól magukat: nevessenek, amikor leesnek és adják meg maguknak azegyensúlyozás pozitív élményét! 

 

Mezítláb fogunk tanulni a jobb érzékelés miatt! Én három féle kezdőslackline-t hozok, így felváltva próbálkozhat mindenki! Váltani fogjuk egymásta kötélen, és a bátrabbak az úgynevezett tandem line-t is kipróbálhatják,amikor velem együtt sétálnak rajta! Magához a slackline-ozáshoz semmi másnem kell csak kényelmes ruha és Te magad! Várok mindenkit szeretettel! 

Ingadozzunk-ringatózzunk együtt!

Ezekben az időpontokban biztosan ott leszek valahol két fa közt a „MagicForest” mellett:

szerda 16:00-19:00

csütörtök 9:00-11:00

péntek 9:00-11:00

szombat 16:00-19:00

Egyéb programok

HUN