ENG
Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
TUDATFEJLŐDÉS és VIDÉKRE KÖLTÖZÉS

TUDATFEJLŐDÉS és VIDÉKRE KÖLTÖZÉS

INTERAKTÍV WORKSHOP ÉS TANYALÁTOGATÁS

Szombat, 2021. augusztus 14.
Pajta

A TUDATFEJLŐDÉS ÉS A VIDÉKRE KÖLTÖZÉS KAPCSOLATA

(A Ken Wilberi rendszer alapján)


Milyen tudatszinteken jelenik meg az ellenállhatalan vágy, hogy városból vidékre költözzünk?  Mikor jelenik meg, hogy közösséggel költözzünk vidékre? És ami fontosabb: melyik tudatszinten valósítható ez meg úgy, hogy a közösség meg is tudjon maradni, és ne bomoljon fel néhány éven belül?


INTERAKTÍV WORKSHOP ÉS TANYALÁTOGATÁS


Szia, Flo vagyok. 2007-ben kezdtem egyéni és csoportos önismereti alkalmakon támogatni a hozzám fordulókat, és 2008 óta tartok előadást az emberi tudatfejlődés Ken Wilberi modelljéről.


Az elmúlt 14 év minden tapasztalata igazolta, hogy ez a rendszer pontosan fedi le az emberi tudat alakulását, fejlődését, és mutatta meg, hogy a személyiségünk precíz és logikus összefüggésrendszer.


Ahhoz, hogy megértsd, mikor miért vágyódunk el a városból, de főleg hogy azt megértsd, miért akkor lehet tartós közösséget alapítani, amikor, fontos folyamatában látnod, a foganástól kezdve hogyan alakult ki a személyiséged. Ezért a legelején kezdjük, de csak annyira merülünk el az egyes tudatszitek megértésében, amennyire tényleg szükséges (különben egy teljes napon át együtt lennénk).


A workshop második felében átsétálunk a nagyon közeli Te Fiti Gardenbe, az én kertembe, ahol egy induló permakultúrás kisgazdaságot nézhettek meg velem, és tehetitek fel a kérdéseiteket.


Cserményi Csilla Virág Flo

Te Fiti Garden

Egyéb programok

HUN