ENG
Program 2023ProgramfüzetPártolói tagság/bérlet/jegyRólunkInfóGalériaHUG 2022HUG 2021HUG 2020HUG 2019Játék
Találkozások

Találkozások

mozgásmeditációs workshop

Péntek, 2021 augusztus 13.
Levegő szÍnpad


Találkozások– Intimitásban magaddal és másokkal

Bodywork-mozgásmeditációs workshop

Ha hiányzik az érintés, a közelség, az ölelés, akkor itt lehetőséged lesz, hogy megadd önmagadnak és másoknak is.

A mozgásos-zenés foglalkozásunk alatt megtapasztalhatod az érintések és a mély figyelem erejét. Megkeresheted, hogy számodra mi a komfortos közelség-távolság, milyen mozdulatokra, érintésekre, kapcsolódásokra van szükséged.

Biztonságos és szabad találkozásokban lesz lehetőséged töltődni, áramolni és jelen lenni a testedben.



Mi történik a foglalkozáson?

Zenére mozdulunk, ahol egyéni, páros és csoportos gyakorlatok adják a kiindulópontot. A mozgásmeditáció nem tánc, hanem egy befelé figyelésből születő mozdulat.
Bármilyen testedre fókuszált mozgás idetartozik, ami az „itt és most-ban” születik belőled, legyen ez egy sarokban kucorgás vagy örömteli kapcsolódás valakivel.

Mire jó a módszer?
-Önismeret fejlesztésre és gátló kapcsolati mintáink meghaladására.
-Tudatos jelenlétre, mivel a befelé figyelésből születő mozdulataink segítenek közelebb kerülni saját magunkhoz, megérkezni a testünkbe, figyelni a jelzéseire, megélni határainkat.
- Töltődésre: A kapcsolódások, érintések, a felénk irányuló elfogadás, segítpótolni a lelki és testi intimitás hiányait.
- A kreativításunk fejlesztésére, mivel a csoport biztonságos terében bátran kísérletezhetünk új mozdulatokkal, új megoldásokkal.

 

Kik vagyünk:

Garda Ildikó pszichológus, pszichodráma asszisztens,grafológus

Foglalkoztat az emberi megnyilvánulások sokszínűsége, az egymásra való figyelés, a valódi kapcsolódás gyógyító ereje. Fontos számomra a hitelesség, szakmai tudásomat mély önismeretimunka egészíti ki.

Önismereti csoportokat vezetek, pszichodramatikus, mozgás és művészetterápiás eszközöket használva, illetve egyéni tanácsadás keretében segítem a hozzám fordulókat.

 

Fülöp Réka pszichológus BA, pszichodráma asszisztens,érintésterapeuta, dúla, jóga oktató

Sok éve indultam el az önismeret és gyógyulás útján, majd kezdtem el másokat is segíteni. Célom támogatni az embereket az önmagukhoz és egymáshoz való mélyebb kapcsolódás és intimitás megtapasztalásában.

Tartok női köröket,mozgásmeditációkat, jóga órákat és egyéni folyamatokban is kísérem a klienseim.

Egyéb programok

HUN